.

סדנא מוקלטת 

למי הסדנא מתאימה

לכל בעל מסעדה/ בית קפה ועסק בתחום המזון. 

לכל מנהל מטבח/ שף שצריך לייצר מנות באופן שוטף. 

לכל אחד שחשוב לו לנהל את העסק שלו בצורה נכונה ולהבין כיצד ניתן לשפר רווחיות. 

ליועצים קולינאריים ועסקיים שמלווים עסקים.

בהנחיית קובי לופו 

מנטור מקצועי בעולם העסקים והזכיינות בפרט, מלווה עסקים, רשתות ויזמים למימוש היכולות העסקיות והאישיות שלהם.

ניסיון של קרוב לשני עשורים בעולם הזכיינות בתפקידי ניהול בכירים ברשתות - מנכ"ל רשת ארומה תל אביב, מנכ"ל רשת בורגרים, ניהול רשת מיכל נגרין ועוד. 

המוטו שלי- "אין קיצורי דרך למקומות ששווה להגיע אליהם"

הירשמו לסדנא עכשיו

הדרכה מוקלטת, ליישום מידי בעסק שלך 

 בהנחה מטורפת של  60% 

רק  127ש"ח  במקום 249 ש"ח 

* הסכום כולל מע"מ

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.