בניית עצי מוצר ותמחור
סדנא מוקלטת
נושאים מרכזיים בסדנא
נושא מספר 1
חשיבות התמחור ועצי המוצר בניהול השוטף של המסעדה שלך
נושא מספר 2
כיצד כותבים עצי מוצר בצורה נכונה.
הדגמות פרונטליות - שלב אחר שלב
נושא מספר 3
תמחור המנות והתפריט בעסק שלך בצורה מדוייקת
נושא מספר 4
אתם מקבלים קובץ אקסל מסודר לצורך תמחור של המנות שלכם,
כולל הסבר על איך עושים את זה
לכל בעל מסעדה/ בית קפה ועסק בתחום המזון.
לכל מנהל מטבח/ שף שצריך לייצר מנות באופן שוטף.
לכל אחד שחשוב לו לנהל את העסק שלו בצורה נכונה ולהבין כיצד ניתן לשפר רווחיות.
ליועצים קולינאריים ועסקיים שמלווים עסקים.
אז מה יהיה לכם בסוף הסדנא
כל הידע והכלים לבנית
עצי מוצר לתמחור המנות שלכם,
כולל קובץ מסודר לצורך כך.
תוכלו לעבור על המנות שלכם ולהחליט האם הן רווחיות לעסק
ואולי אפשר לשנות או להוריד אותם
בהנחיית קובי לופו
מנטור מקצועי בעולם העסקים והזכיינות בפרט, מלווה עסקים, רשתות ויזמים למימוש היכולות העסקיות והאישיות שלהם.
ניסיון של קרוב לשני עשורים בעולם הזכיינות בתפקידי ניהול בכירים ברשתות - מנכ"ל רשת ארומה תל אביב, מנכ"ל רשת בורגרים, ניהול רשת מיכל נגרין ועוד.
המוטו שלי- "אין קיצורי דרך למקומות ששווה להגיע אליהם"
הירשמו לסדנא עכשיו
הדרכה מוקלטת, ליישום מידי בעסק שלך
במתנה מטורפת
רק 0 ש"ח במקום 497 ש"ח
* הסכום כולל מע"מ
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר